Neem zelf initiatief voor jouw (lokale) startersproject

De WEGA starterswoning is een bewezen concept. Gedurende 10 jaar (2007 – 2017) zijn er 200 koop starters blij gemaakt met deze complete en rijk uitgeruste WEGA starterswoning. Een woonkamer met open keuken, minimaal twee slaapkamers, een badkamer, een buitenruimte en eigen berging/garage. Dat alles op een eigen stuk grond met de grote voordelen van nieuwbouw: goede isolatie, lage maandlasten en duurzame energie bronnen.

We leven in een tijd dat informatie op grote schaal voorhanden is. In dit tijdperk van de mondige en wel geïnformeerde consument trekken we graag samen met jou op! Dus geen traditioneel model waarbij een woningkoper pas aan bod komt aan het einde van een ontwikkeltraject. Nee, wij nodigen je uit om juist helemaal vooraan de rit, aan te sluiten. Om samen met ons een starterswoning onder de € 185.000 in jouw woonplaats mogelijk te maken.

Wij trekken graag samen met jou als koopstarter op om in jouw dorp of stad en project met WEGA starterswoningen te lanceren. Samen met groep van starters, kan de urgentie bij een gemeente bestuurder goed kenbaar worden gemaakt. Wij streven daarbij naar toepassing van het zgn. ‘consument gerichte projectontwikkeling’. U kunt dan zelf meedenken en kartrekker zijn, terwijl de professionele uitvoering en expertise van Belin Vastgoedontwikkeling komt. Samen maken we het realiseren van een woonproject in jouw woonplaats mogelijk.

Als ambassadeur van de WEGA starterswoning in jouw gemeente krijg je een korting op je eigen koopwoning van minimaal € 5.000, dat kan oplopen tot € 25.000,- . Een en ander afhankelijk van jouw inspanning, de doorlooptijd en het aantal kopers dat je weet aan te dragen. Kijk op de landelijk kaart of er al een project in jouw gemeente loopt. Zo niet, stuur een e-mail naar wega@starterswoning.nl