Basiswoning

De Wega Basiswoning® is een rug-aan-rug woning waarin het woongedeelte zich bevindt boven de garage. De woning kan in 3 of 4 lagen uitgevoerd worden en beschikt dan over twee of vier slaapkamers. De Basiswoningen beschikken per woning over twee eigen parkeerplaatsen: één in de garage en één voor de garage. Per twee woningen wordt nog een openbare parkeerplaats aangelegd.

Indeling

Op de eerste etage, direct aan de straatkant van de woning, bevinden zich de woonkamer en keuken van de Wegawoning®. Zo onstaat er een vrij uitzicht, dat niet langer gedomineerd wordt door geparkeerde auto’s. Het trappenhuis, het toilet en de keukenopbergkast bevinden zich in het achterste deel van de woning. Aan de straatzijde is de woonkamer voorzien van een royaal balkon.

De tweede etage huisvest twee slaapkamers en een badkamer, die ruimte bied voor een bad of douche, een wastafel en zelfs een tweede toilet. De zolderetage (niet in alle woningen aanwezig) van de Basiswoning® wordt niet verder afgewerkt.

Oppervlakte

De Basiswoning® heeft een oppervlakte van ca. 107 m² bij een drielaagse uitvoering en ca. 137 m² bij een vierlaagse uitvoering. Naast de Basiswoning®, is ook een Basispluswoning mogelijk. Deze woning kan iets breder en dieper gemaakt worden dan de Basiswoning®, waardoor weer meer woonruimte ontstaat.

Hieronder vindt u diverse voorbeeldplattegronden en illustraties van de Wega Basiswoning®. Om de afbeeldingen in een groter formaat te bekijken, klikt u op de afbeelding.

Basiswoning

Plattegronden WEGA basiswoning

Aanzichten WEGA basiswoning